Realisaties

Natuurlijke bouwsystemen

Senja; vakantiewoningen

In Senja, tussen Tromso en de Lofoten, ligt tussen een prachtiig gebergte deze vakantiewoningen aan het water. Deze zijn gerealiseerd met TEWO elementen.

De buitenzijde is afgewerkt met een houten gevelafwerking. De binnenzijde is niet verder afgewerkt en geeft een echt vakantiegevoel. 

Brustad, woning

Brustad ligt op ongeveer 50 kilometer van Oslo in het Hurdal, midden tussen de bossen. Dit stadje kenmerkt zich door een grote vraag naar ecologische woningen. In Brustad is tevens een apart eco dorp aan de rand van de stadskern. 

Deze woning is uitgevoerd in TEWO elementen en aan de buitenzijde afgewerkt met een houten gevelbekleding. Voor de garage zijn lichtgewicht elemnten gebruikt. 

Woning De Pinte

 In De Pinte, nabij Gent is deze prachtige woning gerealiseerd.

Systimber is hier toegepast aan de binnenzijde en afgewerkt met hoogglans wit en zwart. De architect heef ervoor gekozen om de constructieve dakbalken aan de bovenzijde te verwerken, waardoor een grote overspanning zichtbaar is welke een zeer ruimtelijk effect heeft. 

Hulste, tussenwoning

Rijwoning van 3 verdiepingen hoog tussen twee bestaande woningen, met 190m2 bewoonbare oppervlakte.

Waarom bouwde aannemer Francis Soete (Klassis) met Systimber?
Francis getuigt: “Systimberbalken worden aangeleverd in een mooie zichtkwaliteit en worden standaard van een witte primer voorzien, waardoor de ruwbouw aan de binnenzijde geen verdere afwerking meer behoeft. Op die manier worden de bouwkosten en dus ook de verkoopprijs laag gehouden.”

Vraag een vrijblijvende prijsopgaaf

Contact

Bel voor meer informatie of mail ons om een vrijblijvende prijsindicatie te ontvangen.