top of page
conor-brown-O3Iq3-T-CuM-unsplash.jpg

Particulier en zelfbouwer

Jouw visie, onze biobased bouwsystemen. FEROX Bouwsystemen levert advies en gezonde bouwoplossingen voor particuliere opdrachtgevers die willen bouwen en/of verduurzamen. Onze ruime expertise in houten bouwsystemen zorgt gegarandeerd voor een kostenefficiënte oplossing.

Wat kan FEROX voor je betekenen?

BOUWSYSTEMEN

_J6R9781.jpg

TEWO

FEROX is partner in TEWO, het gepatenteerde biobased bouwsysteem uit Noorwegen (Hurdal). En dat is niet voor niets. TEWO is een uniek systeem waarmee duurzaam, snel en ontwerpvrij gebouwd kan worden. Ook zorgt het TEWO-systeem voor een zeer goed binnenklimaat.

iwood-bedrijfspand-winkelerzand-2153.jpg

CLT

"Cross Laminated Timber" wordt steeds vaker toegepast in de bouwwereld. Deze panelen van kruislings gelamineerd hout hebben een hoge sterkte, stijfheid en stabiliteit. Deze massieve panelen kunnen de constructie van een gebouw vormen en dienen als alternatief voor bijvoorbeeld beton.

 

DSC05159.JPG

HOUTSKELETBOUW

Houtskeletbouw is een van de meest toepasbare vormen van draagconstructie. Dit komt door de hoge kwaliteit, de lange levensduur en de prijs. Houtskeletbouw, ook wel HSB, heeft een hoge aanpasbaarheid en kan in allerlei type bouwwerken worden toegepast.

Houtconstructies.jpg

HOUTCONSTRUCTIES

Houtconstructie bestaan uit massieve dan wel gelamineerde balken. Vele houtsoorten zijn geschikt om een massieve hoofd draagconstructie mee te maken.  Door CNC bewerking worden de verbindingen aan het hout gemaakt waardoor geen schroef verbindingen nodig zijn.

csm_Product_Image_Total_STEICOjoist_Komplett_RGB.tif.tif_web_658e803a73.jpg

iWOOD i-joist

Houten i-liggers voor daken en vloeren

bottom of page