top of page

iWOOD Passiefkozijnen

De iWOOD passiefkozijnen zijn op maat leverbaar voor uw project. Er zijn verschillende profileringen mogelijk, welke op uw project of inbouwwijze wordt afgestemd. Ferox Bouwsystemen ondersteunt uw kozijn project met engineering en de productie van een in onze ogen ideaal kozijn.

Producten

Specificaties

FEROX Bouwsystemen is al jaren groot fan van duurzame kozijnen. Een houten basis kozijn met excellente isolatie waarde en een aluminium afwerking aan de buitenzijde. Leverbaar met HR++ of HR+++ glas, en afgewerkt in iedere RAL kleur of gewoon met een hout-beschermende beits waardoor de houtlook in het zicht blijft. Nooit meer schilderen aan de buitenzijde, en een moderne strakke look wat kenmerkend is voor een aluminium kozijn. Dit geeft uw gebouw de look en feel die alom gewaardeerd wordt.

Toepassingen

Deze kozijnen kunnen in allerlei gebouwen worden toegepast. Ze zijn onder anderen geschikt voor woningen, kantoren, appartementen en bedrijfsgebouwen.

Eigenschappen

De passiefkozijnen zijn duurzaam en onderhoudsarm. Daarbij zijn het maatwerk kozijnen en hebben de kozijnen een hoge isolerende waarde.

bottom of page