top of page

iWOOD Gevelbekleding

Kies voor een natuurlijke, duurzame gevelbekleding. Ontwikkelaars, architecten en vanzelfsprekend ook huizenbezitters kiezen zeer weloverwogen voor hout. De natuurlijke uitstraling en de warmte die houtafwerking een pand meegeeft is doorslaggevend bij de keuze. De beslissing om met hout te werken loopt parallel met de hang naar ecologisch verantwoord bouwen.

Producten

Diensten

Iedereen die de natuurlijke uitstraling van hout weet te waarderen, let eveneens scherp op de consequenties ervan voor het milieu. Onze kwetsbare samenleving vraagt om duurzame bebouwing. Iedere houtsoort heeft zijn standaard eigenschappen en duurzaamheidsklasse. Middels verduurzaming en afwerking kan deze worden verhoogd. Als het gaat om verduurzamen en afwerken van uw gevel product bent u bij FEROX Bouwsystemen aan het juiste adres. Dankzij onze nauwe samenwerking met Leegwater Houtbereiding zijn wij in staat om voor uw gevel product een verduurzaming en afwerking op maat te bieden. Gekeken wordt daarbij naar de toepassing, het toepassingsgebied en de gewenste kleur.

Toepassingen

Houten gevels staan prachtig als gevel bij woningen, appartementen, bedrijfsgebouwen en kantoren. Naast de gevelsystemen, leveren wij ook alle benodigdheden die nodig zijn om een houten gevel te construeren. Denk hierbij aan folies, achterhout, nagels en of schroeven.

Eigenschappen

FEROX Bouwsystemen koopt en verkoopt alleen FSC gecertificeerd hout uit Europese productiebossen. Tevens kunnen wij uw hout op natuurvriendelijke wijze verduurzamen en in elke gewenste kleur afwerken.

bottom of page