top of page

iWOOD Anker

Het alternatief voor betonnen funderingen en poeren. 100% geschikt als fundament voor lichte bouwconstructies zoals: houten schuren, veranda's, carports, steigers, zonnepanelen, aanbouwen, recreatiewoningen, vlonders en eco woningen.

Producten

Omschrijving

De installatie is eenvoudig, en prima door u zelf uit te voeren met het juiste gereedschap. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de ankers door onze vakmensen te laten installeren. Mede een voordeel, wat zeker in deze tijd van hergebruik al belangrijker wordt is het feit dat de ankers na gebruik weer verwijderd kunnen worden.

Toepassingen

De iWOOD anker is geschikt voor verschillende lichte gebouwen. Enkele gebouwen waar middels deze methode kan worden gefundeerd zijn tuingebouwen, vakantiewoningen, overkappingen, carports en vlonder constructies.

Eigenschappen

Deze anker is binnen 10 minuten geïnstalleerd en bij het installeren is er geen beton of graafwerk nodig. Verder is de anker direct belastbaar en op hoogte af te stellen voor een topresultaat. de belasting in kleigrond is 1000 kg en de nominale belasting is 3000 kg.

bottom of page